Hesap kapatmanın neyi kaldırıp neyi sakladığını anlayın
Hesabınızı silmek, profilinizden adınızı, e-posta adresinizi, telefon numaranızı ve adresinizi temizler ve pazar yeri mesajlarınızı ve favorilerinizi siler. Rezervasyon ve ödeme geçmişi ve bazı güvenlik kayıtları saklanır ve hala eski hesabınıza bağlı olabilir. İhtiyacınız olan kayıtları kaydedin ve önce devam eden rezervasyonları, iadeleri ve hakedişleri kontrol edin—hesap kapatma, her yükümlülüğün çözüldüğünü veya bir iadenin bankanıza ulaştığını garanti etmez. Kişisel verilerinizle ilgili sorular için Bize Ulaşın > Gizlilik & Veri'ye gidin.