Forstå hva kontolukking fjerner og beholder
Sletting av kontoen din fjerner navn, e-post, telefonnummer og adresse fra profilen din og sletter markedsplassmeldinger og favoritter. Bestillings- og betalingshistorikk og noen sikkerhetsposter beholdes og kan fortsatt være koblet til din tidligere konto. Lagre eventuelle poster du trenger og sjekk pågående bestillinger, refusjoner og utbetalinger først—kontolukking garanterer ikke at hver forpliktelse er avgjort eller at en refusjon har nådd banken din. For spørsmål om dine personopplysninger, gå til Kontakt oss > Personvern og data.