Mõistke, mida konto sulgemine eemaldab ja säilitab
Konto kustutamine eemaldab teie nime, e-posti, telefoninumbri ja aadressi teie profiililt ning kustutab teie turuplatsi sõnumid ja lemmikud. Broneeringute ja maksete ajalugu ning mõned turvakirjed säilitatakse ja võivad endiselt olla lingitud teie endise kontoga. Salvestage kõik vajalikud kirjed ja kontrollige esmalt jooksvaid broneeringuid, tagasimakseid ja väljamakseid—konto sulgemine ei garanteeri, et iga kohustus on tasutud või tagasimakse on jõudnud teie panka. Isikuandmeid puudutavate küsimuste korral minge Võtke meiega ühendust > Privaatsus ja andmed.