Pochopení toho, co uzavření účtu odstraní a co zachová
Smazání vašeho účtu vymaže vaše jméno, e-mail, telefonní číslo a adresu z vašeho profilu a smaže vaše zprávy na tržišti a oblíbené položky. Historie rezervací a plateb a některé bezpečnostní záznamy jsou uchovány a mohou být stále propojeny s vaším bývalým účtem. Uložte si záznamy, které potřebujete, a nejprve zkontrolujte probíhající rezervace, vrácení peněz a výplaty—uzavření účtu nezaručuje, že každý závazek je vypořádán nebo že vrácení peněz dosáhlo vaší banky. Pro otázky ohledně vašich osobních údajů přejděte na Kontaktujte nás > Soukromí a data.