Zrozum, co usuwa i zachowuje zamknięcie konta
Usunięcie konta czyści Twoje imię, adres e-mail, numer telefonu i adres z profilu oraz usuwa wiadomości rynkowe i ulubione. Historia rezerwacji i płatności oraz niektóre rekordy bezpieczeństwa są zachowywane i mogą nadal być powiązane z Twoim dawnym kontem. Zapisz potrzebne rekordy i sprawdź najpierw trwające rezerwacje, zwroty i wypłaty—zamknięcie konta nie gwarantuje, że każde zobowiązanie jest uregulowane lub zwrot dotarł do Twojego banku. W przypadku pytań o swoje dane osobowe przejdź do Kontakt > Prywatność i dane.