Begrijp wat accountsluiting verwijdert en behoudt
Het verwijderen van uw account wist uw naam, e-mail, telefoonnummer en adres uit uw profiel en verwijdert uw marktplaatsberichten en favorieten. Boekings- en betalingshistorie en sommige veiligheidsrecords worden behouden en kunnen nog steeds gekoppeld zijn aan uw voormalige account. Sla alle records op die u nodig heeft en controleer eerst lopende boekingen, terugbetalingen en uitbetalingen—accountsluiting garandeert niet dat elke verplichting is vereffend of een terugbetaling uw bank heeft bereikt. Ga voor vragen over uw persoonsgegevens naar Contact opnemen > Privacy & Gegevens.