Annak megértése, mit távolít el és mit tart meg a fiók bezárása

Fiókja törlése törli nevét, email címét, telefonszámát és címét profiljából, valamint törli piactéri üzeneteit és kedvenceit. A foglalási és fizetési előzmények, valamint néhány biztonsági rekord megőrzésre kerül, és továbbra is kapcsolódhat egykori fiókjához. Mentse el a szükséges rekordokat és először ellenőrizze a folyamatban lévő foglalásokat, visszatérítéseket és kifizetéseket—a fiókbezárás nem garantálja, hogy minden kötelezettség rendezve van, vagy egy visszatérítés elérte bankját. Személyes adataival kapcsolatos kérdésekért lépjen a Kapcsolatfelvétel > Adatvédelem és adatok oldalra.

Annak megértése, mit távolít el és mit tart meg a fiók bezárása

Gyakran ismételt kérdések

Fiókja törlése eltávolítja személyes profiladatait, piactéri üzeneteit és kedvenceit. Bizonyos rekordok, például a foglalási és fizetési előzmények, biztonsági és megfelelőségi okokból megőrizhetők. A fiók bezárása nem biztosítja, hogy minden fennmaradó visszatérítés vagy pénzügyi kötelezettség rendezve van. Személyes adatvédelmi aggályok esetén kérjük, látogasson el a 'Kapcsolatfelvétel' > 'Adatvédelem és adatok' oldalra.