Κατανόηση του τι αφαιρεί και τι διατηρεί το κλείσιμο λογαριασμού
Η διαγραφή του λογαριασμού σας καθαρίζει το όνομά σας, το email, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνσή σας από το προφίλ σας και διαγράφει τα μηνύματα της αγοράς και τα αγαπημένα σας. Το ιστορικό κρατήσεων και πληρωμών και ορισμένα αρχεία ασφαλείας διατηρούνται και ενδέχεται να εξακολουθούν να συνδέονται με τον πρώην λογαριασμό σας. Αποθηκεύστε τυχόν αρχεία που χρειάζεστε και ελέγξτε πρώτα τις τρέχουσες κρατήσεις, τις επιστροφές χρημάτων και τις πληρωμές. Το κλείσιμο λογαριασμού δεν εγγυάται ότι κάθε υποχρέωση έχει διευθετηθεί ή ότι μια επιστροφή χρημάτων έχει φτάσει στην τράπεζά σας. Για ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μεταβείτε στο Επικοινωνήστε μαζί μας > Απόρρητο & Δεδομένα.