Ymmärrä, mitä tilin sulkeminen poistaa ja säilyttää
Tilin poistaminen pyyhkii nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi profiilistasi ja poistaa markkinapaikkaviestisi ja suosikkisi. Varaus- ja maksuhistoria sekä jotkut turvallisuustiedot säilytetään ja ne voivat silti olla linkitettyinä entiseen tiliisi. Tallenna tarvitsemasi tiedot ja tarkista ensin käynnissä olevat varaukset, palautukset ja maksutulot—tilin sulkeminen ei takaa, että jokainen velvoite on selvitetty tai hyvitys on saavuttanut pankkisi. Henkilötietojasi koskevissa kysymyksissä, siirry Ota yhteyttä > Tietosuoja ja tiedot.