Zárja be fiókját a tényleges megerősítési folyamat használatával
Jelentkezzen be, és nyissa meg a Profil > Fiókkezelés > Fiók törlése útvonalat. Válasszon legalább egy okot, majd folytassa. Tekintse át a „Mielőtt elmenne...” részt, és válassza az Értem, Folytatás lehetőséget. A „Végső lépés” képernyőn csak akkor válassza a Fiókom törlése lehetőséget, ha biztos benne. Nem kell beírnia, hogy TÖRLÉS. Használja a Vissza vagy a Fiókom megtartása lehetőséget a megerősítés előtt.
Várja meg a Fiók törölve képernyőt, majd válassza a Bezárás lehetőséget a kijelentkezéshez. Egy megerősítő e-mail külön érkezhet. Ha egy foglalás törlése megakadályozza a bezárást, vagy más hiba jelenik meg, őrizze meg az üzenetet, és lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, mielőtt újra próbálkozna; egyes korábbi törlések már befejeződhettek.
Először mentse a szükséges rekordokat. A foglalási és fizetési előzmények, valamint egyes biztonsági nyilvántartások a bezárás után is megmaradnak. A fióktörlés nem bizonyíték arra, hogy a visszatérítés megérkezett a bankjába. Leo elmagyarázhatja a lépéseket, de nem törölheti a fiókját Ön helyett.
Várja meg a Fiók törölve képernyőt, majd válassza a Bezárás lehetőséget a kijelentkezéshez. Egy megerősítő e-mail külön érkezhet. Ha egy foglalás törlése megakadályozza a bezárást, vagy más hiba jelenik meg, őrizze meg az üzenetet, és lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, mielőtt újra próbálkozna; egyes korábbi törlések már befejeződhettek.
Először mentse a szükséges rekordokat. A foglalási és fizetési előzmények, valamint egyes biztonsági nyilvántartások a bezárás után is megmaradnak. A fióktörlés nem bizonyíték arra, hogy a visszatérítés megérkezett a bankjába. Leo elmagyarázhatja a lépéseket, de nem törölheti a fiókját Ön helyett.