Raportează o listare/un mesaj sau blochează un utilizator
Cine și înainte: Clienți cu controlul relevant pentru raportare/blocare; folosiți serviciile de urgență pentru pericol imediat.
Start: Listare > Raportare, acțiunea de semnalare/raportare a unui mesaj sau controlul Blocare al persoanei.
Pași:
1. Deschideți Raportare, alegeți motivul relevant și oferiți detalii factuale. Trimiteți și citiți rezultatul.
2. Pentru a bloca, citiți dialogul de blocare a utilizatorului și confirmați, sau Anulați pentru a menține relația neschimbată.
3. Pentru a debloca, folosiți acțiunea Deblocare afișată sau Profil > Utilizatori blocați și confirmați persoana vizată.
4. Redeschideți starea/lista relevantă pentru a verifica rezultatul.
Rezultat și verificare: Raportarea este trimisă sau starea blocării se modifică.
Limite și recuperare: Raportarea nu elimină automat conținutul și nu stabilește o abatere; blocarea nu anulează rezervări, nu rezolvă dispute și nu șterge mesaje/obligații anterioare. Lista blocată poate apărea doar când există persoane blocate. Dacă trimiterea eșuează, păstrați o referință ne-sensibilă și contactați siguranța/asistența fără a repeta public conținut privat.
Start: Listare > Raportare, acțiunea de semnalare/raportare a unui mesaj sau controlul Blocare al persoanei.
Pași:
1. Deschideți Raportare, alegeți motivul relevant și oferiți detalii factuale. Trimiteți și citiți rezultatul.
2. Pentru a bloca, citiți dialogul de blocare a utilizatorului și confirmați, sau Anulați pentru a menține relația neschimbată.
3. Pentru a debloca, folosiți acțiunea Deblocare afișată sau Profil > Utilizatori blocați și confirmați persoana vizată.
4. Redeschideți starea/lista relevantă pentru a verifica rezultatul.
Rezultat și verificare: Raportarea este trimisă sau starea blocării se modifică.
Limite și recuperare: Raportarea nu elimină automat conținutul și nu stabilește o abatere; blocarea nu anulează rezervări, nu rezolvă dispute și nu șterge mesaje/obligații anterioare. Lista blocată poate apărea doar când există persoane blocate. Dacă trimiterea eșuează, păstrați o referință ne-sensibilă și contactați siguranța/asistența fără a repeta public conținut privat.