Anmeld en liste/besked eller bloker en bruger

Hvem og før: Kunder med den relevante rapport/blokeringskontrol; brug alarmtjenester ved umiddelbar fare. Start: Liste > Rapportér, et beskeds flag/rapport-handling, eller personens Blokerings-kontrol. Trin:
1. Åbn Rapportér, vælg den relevante årsag og giv faktuelle detaljer. Indsend og læs resultatet.
2. For at blokere, læs dialogboksen Bloker bruger og bekræft, eller Annuller for at holde forholdet uændret.
3. For at fjerne blokering, brug den viste Fjern blokering-handling eller Profil > Blokerede brugere og bekræft den pågældende person.
4. Genåbn den relevante status/liste for at kontrollere resultatet. Resultat og kontrol: Rapporten er indsendt eller blokeringstilstanden ændres. Begrænsninger og genopretning: Rapportering fjerner ikke automatisk indhold eller fastslår forseelser; blokering annullerer ikke bookinger, løser tvister eller sletter tidligere beskeder/forpligtelser. Den blokerede liste vises muligvis kun, når der er blokerede personer. Hvis indsendelsen fejler, behold en ikke-følsom reference og kontakt sikkerhed/support uden at gentage privat indhold offentligt.

Anmeld en liste/besked eller bloker en bruger

Ofte stillede spørgsmål

Brug rapport- eller blokeringskontrollerne på en liste eller besked for at adressere bekymringer. Rapportering fjerner ikke automatisk indhold, og blokering af en bruger annullerer ikke eksisterende bookinger eller løser tidligere forpligtelser. I tilfælde af umiddelbar fare, bedes du i stedet kontakte lokale alarmtjenester. Hvis indsendelsen fejler, behold din ikke-følsomme reference og kontakt support.