Spara, återställ och lös annonsutkast
Vem och före: Alla som utarbetar en annons; kontosparande kräver inloggning. Behåll enheten som innehåller osynkade ändringar.
Start: Snabbguiden > Spara & avsluta, eller hela redigerarens utkast/återställningsmeddelande.
Steg:
1. Välj det visade alternativet för enhet eller kontosparande. Vänta på dess faktiska sparresultat; “sparad på denna enhet” betyder inte sparad på ditt konto.
2. Återvänd med samma konto för att återuppta. Om lokala och kontoversioner skiljer sig åt, inspektera valen innan du väljer ett.
3. Använd Återställ annat utkast där det erbjuds för att återställa alternativet. Starta om/kassera är medvetet borttagande av återställbart arbete, inte felsökning.
4. Om kontoåterställning misslyckas, använd Försök igen med kontoåterställning eller Försök spara igen och behåll den lokala texten/foton.
Resultat och kontroll: De avsedda fälten och uppladdade foton återgår; kontrollera kontosynkroniseringsstatusen separat från lokal lagring.
Gränser och återställning: Offline-ändringar, ej skickade foton och ett sparförsök på avslutningssidan etablerar inte en lagring över flera enheter. En annan flik kan avvisa en föråldrad version; skriv inte över den upprepade gånger. Att rensa applagring, logga in på ett annat konto eller installera om kan förlora enhets-endast arbete. Publicering och att spara ett utkast är separata åtgärder.
Start: Snabbguiden > Spara & avsluta, eller hela redigerarens utkast/återställningsmeddelande.
Steg:
1. Välj det visade alternativet för enhet eller kontosparande. Vänta på dess faktiska sparresultat; “sparad på denna enhet” betyder inte sparad på ditt konto.
2. Återvänd med samma konto för att återuppta. Om lokala och kontoversioner skiljer sig åt, inspektera valen innan du väljer ett.
3. Använd Återställ annat utkast där det erbjuds för att återställa alternativet. Starta om/kassera är medvetet borttagande av återställbart arbete, inte felsökning.
4. Om kontoåterställning misslyckas, använd Försök igen med kontoåterställning eller Försök spara igen och behåll den lokala texten/foton.
Resultat och kontroll: De avsedda fälten och uppladdade foton återgår; kontrollera kontosynkroniseringsstatusen separat från lokal lagring.
Gränser och återställning: Offline-ändringar, ej skickade foton och ett sparförsök på avslutningssidan etablerar inte en lagring över flera enheter. En annan flik kan avvisa en föråldrad version; skriv inte över den upprepade gånger. Att rensa applagring, logga in på ett annat konto eller installera om kan förlora enhets-endast arbete. Publicering och att spara ett utkast är separata åtgärder.