Gem, gendan og løs fortegnelseskladder

Hvem og før: Alle der udarbejder en fortegnelse; kontolagring kræver login. Behold enheden med ikke-synkroniserede ændringer.
Start: Hurtig guide > Gem & Afslut, eller den fulde editors kladde/gendannelsesbesked.
Trin:

1. Vælg den viste enhed eller kontolagringsmulighed. Vent på dens faktiske gemmeresultat; “gemt på denne enhed” betyder ikke gemt på din konto.

2. Vend tilbage med den samme konto for at genoptage. Hvis lokale og kontoversioner afviger, inspicer valgene før du vælger en.

3. Brug Gendan anden kladde hvor tilbudt for at gendanne alternativet. Start Forfra/kassér er bevidst fjernelse af gendanneligt arbejde, ikke fejlfinding.

4. Hvis kontogendannelse fejler, brug Prøv kontogendannelse igen eller Prøv gem igen og behold den lokale tekst/fotos.
Resultat og tjek: De tilsigtede felter og uploadede fotos vender tilbage; tjek konto-synkroniseringsstatus separat fra lokal lagring.
Grænser og gendannelse: Offline-ændringer, ikke-sendte fotos og et forsøg på at gemme på en lukkeside etablerer ikke en gemning på tværs af enheder. En anden fane kan afvise en forældet version; overskriv den ikke gentagne gange. Rydning af app-lagring, logning ind på en anden konto eller geninstallation kan medføre tab af enhedsspecifikt arbejde. Offentliggørelse og lagring af en kladde er separate handlinger.

Gem, gendan og løs fortegnelseskladder

Ofte stillede spørgsmål

Når du opretter en fortegnelse, skal du gemme dine fremskridt ved hjælp af de angivne muligheder for at sikre, at den synkroniseres med din konto. Vær opmærksom på, at lagring på en enhed ikke garanterer, at kladen gemmes på din konto på tværs af alle enheder. Verificer altid din synkroniseringsstatus, før du rydder app-lagring eller logger ud for at undgå at miste dit arbejde.