Logga ut säkert
Vem och innan: Inloggade kunder. Spara oavslutat arbete först, särskilt utkast som endast finns på enheten. Start: Personmenyn > Logga ut, eller Logga ut-knappen längst ner i Profilen. Steg: 1. Kontrollera sparstatus för annons/recension/guide. Behåll en personlig kopia av viktig osynkad text och originalfoton där det är lämpligt. 2. Välj Logga ut en gång och vänta medan det är väntande. 3. Kontrollera att privata områden nu kräver inloggning. På en delad enhet, stäng även nedladdade privata filer och webbläsaren/appen när du är klar. Resultat och kontroll: Sessionen avslutas och du återgår till den offentliga vyn. Begränsningar och återställning: Om utloggning rapporterar fel, följ dess meddelande om återförsök/återställning; anta inte att stängning av en flik avslutade fjärrsessionen. Normal utloggning tar inte nödvändigtvis bort avsiktligt aktiverad biometrisk inloggning. Använd Hantera säkerhet för att ta bort den (A07). Rensning av webbläsardata eller ominstallation är inte det första återställningssteget eftersom osynkat arbete kan gå förlorat.