Zaloguj się za pomocą e-mail, Google lub Apple
Kto i przed: Posiadacze kont. Użyj tej samej metody i tożsamości konta, które były użyte podczas rejestracji.
Start: Zaloguj się.
Kroki:
1. W przypadku logowania e-mail, wpisz swój e-mail i hasło, opcjonalnie użyj kontrolki widoczności hasła i wybierz Zaloguj się. Sprawdź opcję zapamiętania przed użyciem współdzielonego urządzenia.
2. W przypadku Google lub Apple, wybierz pasujący przycisk, jeśli jest oferowany. Ukończ ekran logowania dostawcy i wróć do Life4Rent.
3. Sprawdź tożsamość profilu przed otwarciem prywatnych rekordów. Prywatny e-mail przekierowujący dostawcy może różnić się od adresu, który zwykle wpisujesz.
Wynik i sprawdzenie: Docierasz do zamierzonego konta lub przerwanej aktywności, a nie tylko do ekranu sukcesu dostawcy.
Limity i odzyskiwanie: Dostępność dostawcy może się różnić w zależności od przeglądarki lub zainstalowanej aplikacji. Jeśli przycisk dostawcy jest nieobecny lub odpowiedź serwera nie powiedzie się, wróć do oryginalnego ekranu logowania; nie twórz drugiej tożsamości, aby ominąć problem. Zachowaj wersje robocze przed zmianą kont. Nie udostępniaj kodów dostawcy, haseł ani linków logowania na czacie.
Start: Zaloguj się.
Kroki:
1. W przypadku logowania e-mail, wpisz swój e-mail i hasło, opcjonalnie użyj kontrolki widoczności hasła i wybierz Zaloguj się. Sprawdź opcję zapamiętania przed użyciem współdzielonego urządzenia.
2. W przypadku Google lub Apple, wybierz pasujący przycisk, jeśli jest oferowany. Ukończ ekran logowania dostawcy i wróć do Life4Rent.
3. Sprawdź tożsamość profilu przed otwarciem prywatnych rekordów. Prywatny e-mail przekierowujący dostawcy może różnić się od adresu, który zwykle wpisujesz.
Wynik i sprawdzenie: Docierasz do zamierzonego konta lub przerwanej aktywności, a nie tylko do ekranu sukcesu dostawcy.
Limity i odzyskiwanie: Dostępność dostawcy może się różnić w zależności od przeglądarki lub zainstalowanej aplikacji. Jeśli przycisk dostawcy jest nieobecny lub odpowiedź serwera nie powiedzie się, wróć do oryginalnego ekranu logowania; nie twórz drugiej tożsamości, aby ominąć problem. Zachowaj wersje robocze przed zmianą kont. Nie udostępniaj kodów dostawcy, haseł ani linków logowania na czacie.