Logg inn med e-post, Google eller Apple
Hvem og før: Kontoinnehavere. Bruk samme metode og kontoidentitet som ble brukt ved registrering. Start: Logg inn. Trinn:
1. For e-postpålogging, skriv inn e-post og passord, bruk eventuelt kontrollen for passordsynlighet, og velg Logg inn. Se over valget for husk meg før du bruker en delt enhet.
2. For Google eller Apple, velg den matchende knappen hvis den tilbys. Fullfør leverandørens egen påloggingsskjerm og gå tilbake til Life4Rent.
3. Sjekk profilidentiteten før du åpner private oppføringer. En leverandørs e-post for privat videresending kan avvike fra e-posten du vanligvis skriver inn. Resultat og sjekk: Du når den tiltenkte kontoen eller den avbrutte aktiviteten, ikke bare en vellykket skjerm fra leverandøren. Begrensninger og gjenoppretting: Leverandørtilgjengelighet kan variere etter nettleser eller installert app. Hvis en leverandørknapp mangler eller tilbakekallingen mislykkes, gå tilbake til den opprinnelige påloggingsskjermen; ikke opprett en andre identitet for å omgå problemet. Bevar utkast før du bytter konto. Ikke del leverandørkoder, passord eller påloggingslenker i chat.
1. For e-postpålogging, skriv inn e-post og passord, bruk eventuelt kontrollen for passordsynlighet, og velg Logg inn. Se over valget for husk meg før du bruker en delt enhet.
2. For Google eller Apple, velg den matchende knappen hvis den tilbys. Fullfør leverandørens egen påloggingsskjerm og gå tilbake til Life4Rent.
3. Sjekk profilidentiteten før du åpner private oppføringer. En leverandørs e-post for privat videresending kan avvike fra e-posten du vanligvis skriver inn. Resultat og sjekk: Du når den tiltenkte kontoen eller den avbrutte aktiviteten, ikke bare en vellykket skjerm fra leverandøren. Begrensninger og gjenoppretting: Leverandørtilgjengelighet kan variere etter nettleser eller installert app. Hvis en leverandørknapp mangler eller tilbakekallingen mislykkes, gå tilbake til den opprinnelige påloggingsskjermen; ikke opprett en andre identitet for å omgå problemet. Bevar utkast før du bytter konto. Ikke del leverandørkoder, passord eller påloggingslenker i chat.