Rediger og del bedriftsbutikken din

Hvem og før: Bedriftseieren med en eksisterende tilgjengelig butikk. Start: Butikken din > Rediger, nådd fra forretningsdelen av Profil når butikklinken fungerer. Trinn:
1. Velg Rediger i din egen butikk.
2. Erstatt logoen gjennom den tilbudte opplasteren, oppdater butikkidentifikator/beskrivelse, forretningstype og landfelt.
3. Velg Lagre endringer eller Avbryt. Åpne den offentlige butikken på nytt for å sjekke oppføringsrutenettet og merkevarebyggingen.
4. Bruk Del/kopier lenke for å dele den offentlige butikken. Besøkende kan åpne en vare eller Melde virksomheten gjennom den tilgjengelige kontrollen. Resultat og sjekk: Den lagrede offentlige butikken viser de tiltenkte endringene. Grenser og gjenoppretting: En manglende første butikkidentifikator kan gjøre Profil-redigeringssnarveien utilgjengelig; ikke finn på en alternativ redaktør-URL. Bruk en eksisterende butikks Rediger-knapp eller kontakt support. En lagret profil er ikke forretningsdokumentgodkjenning, en fremhevet kampanje eller bevis på lager.

Rediger og del bedriftsbutikken din

Ofte stilte spørsmål

Bedriftseiere kan administrere butikken sin ved å velge 'Rediger' fra forretningsdelen av profilen sin. Du kan oppdatere logoen din, butikkbeskrivelsen og forretningsdetaljer, og deretter dele butikken ved hjelp av lenken som er oppgitt. Merk at en lagret profil ikke er en offisiell godkjenning av forretningsdokumenter.