Rediger og del din forretningsbutik

Hvem og før: Virksomhedsejeren med en eksisterende tilgængelig butik.
Start: Din butik > Rediger, nået fra forretningssektionen af Profil, når dens butikslink fungerer.
Trin:

1. Vælg Rediger på din egen butik.

2. Erstat logoet gennem den tilbudte uploader, opdater butiks-id/beskrivelse, forretningstype og landefelter.

3. Vælg Gem Ændringer eller Annuller. Genåbn den offentlige butik for at tjekke dens fortegnelsesgitter og branding.

4. Brug Del/kopier-link for at dele den offentlige butik. Besøgende kan åbne en vare eller sende en besked til virksomheden gennem den tilgængelige kontrol.
Resultat og tjek: Den gemte offentlige butik viser de tilsigtede ændringer.
Grænser og gendannelse: Et manglende oprindeligt butiks-id kan gøre Profil rediger-genvejen utilgængelig; opfind ikke et alternativt editor-URL. Brug en eksisterende butiks Rediger-knap eller kontakt support. En gemt profil er ikke godkendelse af forretningsdokumenter, en fremhævet kampagne eller bevis på lager.

Rediger og del din forretningsbutik

Ofte stillede spørgsmål

Virksomhedsejere kan administrere deres butik ved at vælge 'Rediger' fra forretningssektionen af deres profil. Du kan opdatere dit logo, butiksbeskrivelse og forretningsoplysninger, og derefter dele butikken ved hjælp af det angivne link. Bemærk at en gemt profil ikke er en officiel godkendelse af forretningsdokumenter.