Töröljem az alkalmazás adatait, ha a hirdetésszerkesztéseim nem mentődtek?
Ellenőrizze, hogy a hirdetés tervezet-e, szüneteltetett, archivált vagy felülvizsgálatra vár. Őrizze meg a nem szinkronizált szerkesztéseket; ha a mentés sikertelen, jelentse a képernyőt és a látható eredményt, ahelyett, hogy törölné az alkalmazás adatait.